Pages

Tuesday, March 31, 2015

Intai- Intai Blog tersayang :P







Assalamualaikum,
kepada semua sahabat dan pembaca yg KNJ homati... akk harap semua berada dalam keadaan yang memuaskan belaka.... hihi.dah macam tulis surat rasmi lah pulok...punya lah lama tak dan nak menulis di sini...macam mana nak mula pun da ta tau

dengan urusan keluarga dan amanah kerja...dah jadi susah bebeno nak duduk dan hapdate blog...sayang rasanya...banyak cuba resepi2 menarik tapi tak sempat nak share.

so In Sha Allah...KNJ nak cuba organise balik masa dengan sebaik mungkin dan kikis sikap malas yang sungguh menebal...buat benda yang menghepi kan diri, kurangla sikit rasa stress dan depress dengan ujian yang mendatang
oh ya!!! esok dah start GST kan....kita ni yang menjaga tabung kewangan keluarga...pasti akan merasakn kesan nya..tabahkan lah diri....kalau rasa menggigil bila nak bayar...tutup jelah mata tu...tok sah tengok pun brapa duit yang keluar sebb makin di tengok makin rasa nak ketuk2 je pala seseorang :)
have a nice day to all !!! (nak karang karangan yang sependek ni pun bole jadi berjam2 lamanye...hahaha)



avocado muffin ...tah kemana tah pegi resepi nye.. :P






8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Lepas ni kena berbelanja lbh brhemah...beli utk keperluan jer :(

Acik Erna said...

KNJ lamanya tunggu update blog..akhinya tulis jugak..ni akak nak tunggu suri solehah update pulak

Rohah said...

alhamdulillah...dah muncul pun akak ...heheee

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kak Nik Ja said...

azatiesayang:
ye atie...kena pilih2 lah lepas ni..brg2 asas di beri keutamaan sebb x de gst...tapi ri tu akk beli santan pun ade gst..ayoyoooo

Acik Erna:
hehehe....berjanggut kan

Rohah:
Alhamdulillah... dgn penuh kederat ni:)

Delores Hope said...


Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

nadiah muchlizar said...

salam KNJ. saya pun orang seremban kak. jom la bersua muka, share tentang kek dan pastri.hee

Kostya Shaknov said...

Секс: проститутки новые дома Харьков xxx5.xxx
Озорная кокетка приглашает отдохнуть в уютных апартаментах со страстной девушкой привлекательных форм без лишних комплексов ! Слишком слабый, чтобы работать, я писал книги и пьесы.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...