Pages

Saturday, September 16, 2017

Assalam

hakak malas hari ni...malas masak sebab budak budak bukan nya ada untuk makan. Malas nak basuh kain, malas nak lipat kain, malas nak outing.. malas nak main FB... hemmmm
tapi bila buka n jalan jalan kat blog terjumpa qoutes of the day dari Blog Mialiana....hehehe
kan dah kena setepek.







hahaha moh lah kita ke dapur buat nasik goreng..perut dah nyanyi lagu keroncong dah ni .
ingat ye jangan malas malas heee

2 comments:

Acik Erna said...

Alhamdulillah dah rajin buat nasi goreng

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...