Pages

Friday, April 27, 2012

Tak menepati Piawaian...

Assalamualaikum...

Ingatkan nak publish resepi tentang roti nih....alih2 tengokkan dia punya end result macam ade kureeng skit lah...tak macam roti2 yang sudah mokwo publish sebelum nih...so cancel ajelah niat asal..tapi gambar dah ambil siap2.....tayang jugaklah ! cian roti tuh penat berposing! :))

bila di potong, still menten ayu lagi!

roti nih tak menepati piawaian kerana sejurus selepas dia sejuk...roti jadi keras lagi liat macam roti perancis tau...hemmm fenatlah...tapi seronok juga sebb lepas gian nak buat roti !! nanti2 lah mokwo akan cuba resepi lain lak !! for the mean time..mokwo nak kena keluar pergi beli roti gardenia lah dulu...huhuhu!

nampak tak roti nih sedikit padat...selama lebih sejam mokwo perap...dia tak mau kembang2 , mungkin yis yg mokwo guna dah tak berfungsi lagi kot!! tapi mokwo bako jugak..!

selamat berhujung minggu buat semua!!

2 comments:

Chik Mimi said...

kalau macam roti perancis buat garlic butter n bakar kejap cicah ngan mushroom soup sedap gak mokwo

mokwo® said...

to chik mimi:
good idea jugak chik mi..nanti mokwo try!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...