Pages

Thursday, April 21, 2011

Sepi Itu Indah !!!!!

Assalamualaikum warahmatullah...

before mokwo terover2 forget dan terover2 busy...baik tempekkan kad n award yg mokwo dapat nih terlebih dahulu...bagi org lain, mungkin dah basilah...hihi..terasa berkurun lamanye mokwo menyepikan diri...
bukan saja  mokwo tak dapat ber BW...nak melabuhkan punggung depan komputer nih pun tak sempat...
lately jadual dan kehidupan mokwo sedikit haru biru di tambah dgn kesihatan yang betul2 tidak membrangsangkan..penyakit asthma mokwo menjadi2..menyerang secara tidak di undang..

.mungkin sebb mokwo terlalu penat or may be terlalu stress..cuaca terlalu panas pun mokwo stress gak..huhu...sehinggakan tidur malam pun kekadang tak berapa nak lena...macam2 pikir dek benak yg veteran nih....mokwo harus belajar utk lebih relax dan lebih berfikiran positive !!! kerana benda2 yg negative nih boleh menyebabkan mokwo cepat tua daaa...tak nak lahhh...biarpun tua , mokwo mau awet muda..hihihi..enjoying life and all the bless that Allah has granted to me..!!

oklah , mokwo tak moh cerita panjang..terimakasih kepada yg masih sudi bertandang ke blog mokwo..moga ketemu lagi kita di lain bicara !


bunge dari noorsafone....tq..kak noor...roses r my favourite!

kad dari nieza finland..tq dear..happy belated birthday, happy anniversary n happy photographing !..lately gambo2 nieza memang mengecurkan !!

at last but not least..award from ayu...dari qatar now kat m'sia...selamat maju jaya utk ayu dalam segala bidang yg ayu  ceburi !
tq very much to all lovely ladies!!!

8 comments:

Nieza said...

salam winduuu di angin lalu mokwo!! haha muncul juga mokwo akhirnya....tak sihat rupanya mokwo...didoakan semoga cepat baik yer...banyakkan rehat dan kawal stress...kita tak boleh elak drp stres tapi kita boleh kawal...insyaAllah.

terima kasih sudi gantung poskad ni dan terima kasih atas ingatan mokwo..hmmm...gambar tu sebab sekrng dh cerah winter dh abis tu yg elok ler sikit kalau compare ngan masa winter yg golap jo..tak dak matahari langsung so...gambar pun malap jer...hehe btw tq..:)

~Norul Mas Hana ~ said...

Assalamualaikum mok wo,
Semoga cepat sihat...suruh stress gi main jauh2..hihi...saya doakan mokwo akan kembali sihat seperti sediakala secepatnya.. =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mokwo...lamanya menyepikan diri.semoga mokwo sihat selalu..leh berceloteh pjg kat blog..hihi

K.Nor said...

take care mokwo.. banyakkan zikir, ngaji.. insyaallah hati lebih tenang.. masalah kalau kita pikirkan sangat bukannya makin settle tp makin berat kepala, sakit pun berdamping lama la.. tenangkan diri ya.. get well soon ...

mokwonik said...

to nieza:
tq nieza..InsyaAllah..bila berblogging rasa dah larilah skit stress tuh..hihi
errr..gambo malap2 pung lawoooo gak!

to Norul:
tq Norul..da berusaha dah hambat stress tuh jauh2...harap2 tak dtg bertenggek balik lah..huhuhu

to atie:
tq atie...alamak ada gak yg nak dengar celoteh mokwo..tq!

to K.Nor :
tq nor..memang itulah sepatutnye kita sebagai org Islam patut buat..lately memang terasa jiwa ini begitu jauh dgn Allah..nak bangkit bangun solat sunat tengah malam pun liat nyeeerrr!

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
SEmoga mokwok cepat sembuh. Tangani stress dengan cara yg betul yea mokwok

kak Erna said...

assalam mokwo..lama tak muncul..tak sihat rupanya ye..
jangan lupa makan ubat ye mokwo rehatkan diri semoga mokwo cepat sembuh
..dah betul2 sihat nanti..jangan lupa masukan kembali resepi masakan mokwo ye..

mokwonik said...

to kak sam:
waalaikumussalam kaksam..tq atas nasihat bernas kak sam tuh yeah! cute 4ever!

to kak erna:
waalaikumussalam kak erna..rasenye dah kembung makan ubat dah nih! hihi..will be back soon!tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...