Pages

Friday, June 4, 2010

award dan kad ucapan tertunda

salam jumaat semua...para ibu2 mesti sudah siap awal2 masak kan sebb lunch hari jumaat akan menjadi lebih awal dr ari2 biasa..maklumlah para2 suami akan ke masjid mengerjakan solat jumaat..tapi ada jugak ramai yg tak pergi..errrkkk! yg tak pergi tuh kita bersangka baiklah kan..mungkin mereka mengalami ke'uzuran' yg tak dapat di elakkan..hemmm


baru ari nih mokwo dpt tempekkan award n card tertunda yg telah di peram lama dek kerna kesibukkan yg begitu menghambat masa. mintak maaf byk2 pd kak chik n atie sebb keterlewatan ini yeh! itulah salah satu kelemahan mokwo, sepatutnye bila sibuk n byk kerja kita jadi makin ligat, tapi mokwo jadik sebaliknye pulak..minda makin pelupa, badan semakin berat( stress, so makan byk!), mata lak asyik nak tido jek!..these are the signs of rejection from my body!


well, anyway, tq very3 much to kak chik n atie for lovely award n card! mokwo memang suka merempit ke blog u all..hehhehe..sib baik rempit guna kreta lembu..jadiknye tklah membahayakan org lain!

blog kak chik - keluargaku sayang memang selalu mokwo kunjungi. tulisan yg penuh info dan santai, betul2 merileks kan minda..hah sapa2 rasa2 nak naik hangin satu badan tuh bolehlah lawat2 blog kak chik yeh! nescaya your boiling blood can reduce to a freezing temperature.....hehehehe..tq again kak chik! n sori lah mokwo terpaksa kena ignore tugasan yg dtg bersama ngan award nih yeh! harap kak chik tak kecik ati yeh walaupun kak chik ni memang kecik molek getiuw!!



satu lagik kad dr atie -azatiesayang..nak marah sebenonye..bukan marah kat atie tapi marah kat diri mokwo sendirik..camno eh boleh lupo kad nih!! dah masuk bulan jun dah..mother's day pun dah tak glamor lagik..tapi bg mokwo tiap2 hari mokwo akan sambut mother's day..rindu banget pd mama ku, tidaklah dpt ku ucapkan dgn kata2..doa utk kesejahteraan mama n papa sebyk 5 kali sehari dan kebaikan pahala bacaan yaasin akan mokwo hadiahkan buat papa n mama setiap hari, selagi mokwo masih mampu melakukannye...sayu...(tengah tahan airmata nih dgn lengan baju KKK-kelawar koyak ketiak,ihsan dr gerau gebang)...itulah mungkin persamaan mokwo n atie...ratu airmata!!!! (konpius nih , nak nangis or nak gelak!!!)

1 comment:

kakchik said...

salam mokwo.
1. terima kasih sudi terima
2. terima kasih sudi tayang
3. terima kasih juga sebab phrase yg menarik pasal blog kakchik, betul ke boleh jadi freezing temp? hehe
4. no prob... kakchik pun kadang malas nak buat tag, understand...

p/s: jemari sakit, so taip point form

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...