Pages

Wednesday, July 13, 2011

Award from my dear Kak Nor...tq!


award nih gambo dia semacam kelam kelabu jerr kan...tapi kalau tak silap mata ku yg rabun nih di award tuh tertulis "Beautiful Blogger "...halamak aiiii....diri ku yang kuat perasan nih macam udah berada di cloud nine dahhh!!! /blush

terimakasih pada kak nor secubit garam kerana telah sudi menghadiahkan award nih kat mokwo...tapi ampun beribu2 ampun mokwo tak dapat nak siapkan tag di sertai bersama..maafkan lah daku yeah!


tak lupa jugak mokwo tempekkan bunga yang mokwo ambil dari blog kak nor jugak sempena blog secubit garam yang telah mencapai melebihi satu juta hits...kudos to kak nor again !!!..semoga terus2 berblogging dan mencurahkan ilmu yang tak tak ternilai buat mokwo dan para pencinta masak2 di luar sana

secubit garam memang best!!!

daaaa..i really gotta run...zaaaassss!

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mokwo...apa kabo?lama x nyinggah disini.nampak sedap lak Apple crumble tue.klu ikut resepi yg mokwo taip tue dpt byk tak?atie copy resepi yer.TQ

♫ mokwo® ♫ said...

to atie;
waalaikumusalam atie..resepi kat bawah tuh..memang sesuai utk keluarga kecil cam atie..tak terlalu banyak dan tak terlalu sikit..nanti cuba lah ekjas2 sendiri lah kuantiti bahan2 tuh yeak!

Acik Erna said...

assalam mokwo..apa tak jawab..he he..

♫ mokwo® ♫ said...

to kak erna:
nanti kang jawab terpanjang berjela2 lak...hihi..actually nak mengarang mokwo cukup lemah longlai...karangan dulu time sekolah memang cukup2 makan jerr!

K.Nor said...

kehadapan mokwo yg disayangi.. mekasih kerana sudi angkut award.. tak per la tak buat tag pun.. daku tak marah. .kalau marah kang ada yg kena lelah lagi.. heheh..

kalau jawab tag kurang2 ramai org lebih mengenali mokwo kan.. nak taip dua hari dua malam pun tak per heheh :)

terima kasih atas ucapan dan kesudian angkut munge ros tu ya. .mmmmuah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...