Pages

Saturday, February 12, 2011

Indahnya cerita semalam....!

biarpun semalam, hari ini peristiwa itu masih mokwo kenang2...suka nye!!!



semalam..... tak de masak2
dari pagi sampai kemalam, periuk belanga, sudip, senduk dan kuali,
makan gaji buta, berjoli2

sebelum mokwo keluar menemani pokwo atas urusan peribadinye di KL, mokwo terima satu bungkusan...
terkejut jugak sebb, mokwo rasa mokwo belum order on9 apa2 pun..( alamakkkk lupa nak order jalapeno cheese dr ummi )

bukak2 , tak sesabo..nampak benda ni...alahai Ham..buat susah2 Ham ajer...rupanye inilah hadiah dari Hamsiah buat mokwo , yg telah menjadi follower bertuah!!!

kuali non-stick for grilling!! meggrill sakan lah mokwo lepas nih!

  terima kasih banyak2 yg tak terhingga buat Ham...mokwo harap moga2 ukhuwah antara kita berpanjangan dan mendapat keredhaan Allah

cute sungguh dgn handle yg boleh di lipat


kalau nak kenal dgn lebih lanjut tentang Hamsiah dari kelurga Airuti...boleh klik di sini yek!

6 comments:

HaSue said...

waaa..bestnya dapat hadiah dr kak ham...kak hammm..anta sebijik ke sarawak..hihi..memang menggrill sakan laa mokwo pasni ekk..jgn lupa grill byk skit tau :D

kak Erna said...

mokwo.tahniah..dapat hadiah yang best lagi.
kuali non stick..
jangan lupa tunjuk hasil dari menggunakan kuali ni ye mokwo..

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
Nasib baik mokwo takde sakit jantung kan. Hehehe Tahnia ye. Moga terus dimurahkan rezeki.

mokwonik said...

to hasue:
bes3x..sayang nak guna lah, sebb org bg..hihi

to kak erna:
emm tq kak erna..tak tau bila nak guna tuh..syg sgt!

mokwonik said...

to kak sam:
terimakasih sam....mokwo doakan yg sama jugak pada sam yeah!

Yat Maria said...

mokwo..

kita cam teringin nak kuali 4 segi nih..kita takder arrrr...nak saiko dude jap arr..mana taw, baik ati nak belikan heheh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...