Pages

Wednesday, December 22, 2010

dapur masih di sita...!!

lama dah tak main masak2...geram tauuu!!! well nak buat cam no dapur mokwo masih dalam progress....slow but progressing...better lah than stop lingkup terus...!

so most of d days..tapau ajer makanan kat luar..sampai ade satu tokeh restoran tuh dah tau sangat dah ape lauk yg mokwo nak beli...tengok muka mokwo dia dah ready dah nak ceduk ape...hahaha good for them lah coz mokwo cukup memilih  makanan bila nak tapau...only certain restaurants kena dgn our taste buds...and they're one of d lucky ones...walau pun rasa x macam 5 stars hotel..tapi..boleh di telan dek anak2 n pokwo.... cukup lerr ...tengah2 darurat nih mana boleh demand lebih2!

kekdah nye bila dah tak masak so mokwo banyak masa terluang...geledah2 jumpa benda di bawah sinun...hehehe...

tak tau lah dah berapa kurun dok peram benda nih!!

moh lerr buat exercise...ingatkan nak jugak melts some kilos before i add another kilos and kilos after this...haha...boleh ka???
ummi nak kurus???? amny terkejut jap......
 till then...have a nice sweating day everyone !!!



4 comments:

Matjoe said...

tq leave comment kt my blog. part nak exercise mmg berat, tammabah org yg berat mcm saya ni. yg pasti nak tak nak kene la buat.

jom joint contest yg matjoe anjurkan:
CONTEST AZAM 2011

mokwonik said...

tq mat joe ziarah n follow mokwo...ada masa mokwo akan sertai INsyaAllah

Yati Ali said...

salam mokwo,
lama tx jln2 kat sini, mokwo sihat? selamat ber'exercise'...

mokwonik said...

yati ali:
mokwo sihat Alhamdulillah...tq dah sakit otot dah nih..pencen sat..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...