Pages

Monday, October 8, 2012

Good luck to all PMRians!!

Assalamualaikum,
first n foremost, nak ucapkan Good luck kepada calon2 PMR, yang mane peperiksaan akan berlangsung esok hingga minggu depan

Anak akak, Along Hadi pun salah seorang calon juga...tu yang buat umminya rasa macam nak bersalin je ni...:)...biasalah kan anak2 yang nak periksa kita mak nya pulak yang tolong mengelabah...babah dia...heemmm org lelaki memang selalu cool dalam segala hal..tak pe lah , kalau dua2 ngelabah..haru jugak di buatnya kan?

study , study dah...now let the battle begins...good luck again and all the best ...akak nak tulis panjang2 pun dah semacam punya blurr...sib baik bukan akak yg amek prekse esok,,..:D

to SPMians...jgn dok sengih2...yur next ! dah khatam study ker belum tuh??...!!



3 comments:

mama sara nur said...

selamat berjuang dlm PMR ye Along insyaallah cemerlang nanti
sy ada ank buah sorang thn ni PMR, sama2 doakan kejayaan anak2 kita

Kak Nik Ja said...

terimakasih mama...semoga sama2lah mereka berjaya nanti

Acik Erna said...

assalam nik ja..semoga anak nik ja berjaya dengan cemerlang dalam PMR nya..berkat doa ummi dan usaha along..insyaallah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...