Pages

Wednesday, April 7, 2010

award from fateen...tq very much!



salam semua..ari nih mokwo tak masak..dapur nak cuti ..heheh...so ari nih mokwo akan habiskan mase merewang2, cuci2 mata kat blog org lain lah..(kalaulah ada masa)

semalam mokwo telah dijemput amek award nih kat blog fateen, tapi ari nih barulah mokwo berkesempatan..terimakasih banyak2 fateen..kerna sudi panjangkan award nih kat mokwo, terimakasih jugak kerna sudi menjadi sahabat cyber mokwo nih..dan tak lupa jugak kepada sahabat2 yg lain yg sudi bersahabat dgn mokwo juga..sejak mokwo berblogger nih..mokwo rasa dunia mokwo lebih ceria n mokwo lebih pandai menggunakan IT

kepada fateen, moga fateen berjaya menamatkan pembelajaran fateen utk menjadi seorang doktor yeh! belajar nih memanglah susah..nak kena ingat all the pathways, menghafal all the medical terms yg memang terlalu asing bagi kita..lepas tuh bila buat housemanship kena menhadapi seribu satu macam kerenah pesakit yg sakit zahir dan batin..tapi itulah yg dikatakan cabaran , darinye lahir satu pengalaman utk dijadikan panduan hidup kita..
semoga fateen berjaya dalam kehidupan dunia dan akhirat..dan semoga ukhwah kita berpanjangan..InsyaAllah!

1 comment:

pRinCesS... said...

salam mokwo..hehe..time kacih jge sbb sudi jd one of my sahabat cyber..insyaAllah, terima kasih sbb mndoakan sy..dan smoga ukhwah kita berpanjangan, insyaAllah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...