Pages

Wednesday, November 24, 2010

award from lovely LOVE

salam semua pembaca budiman.....hari nih mokwo dapat satu award dari blog LOVE--love2cook...terima kasih banyak2 LOVE....mokwo letak kan kat sini sebelum ku lupa and buat2 buzy with nothing...heheh

sapa2 yg suka dengar lagu hindustani...siap sedia lah nak pasang speaker kuat2 klau bertandang ke blog LOVE...ayyoyoh nostalgia tul dengar lagu2 tuh!! uhukuhuk..lagu zaman2 bercinta ngan pokwo dululah katakan..hahaha

ok lah tq very2 much again LOVE for the award..mokwo sungguh berbesar hati menerima nye... and tq for the recipes yg selalu mokwo ceduk dari LOVE...u are one talented lady lah LOVE, i must say
 mau ke rumah LOVE???? boleh klik ke sini...ayuh terjah!!!

2 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

WOW, what a promo for love2cook!!! Hehe, just kidding ya! Thanks for accepting the award. Laaa mana ada Love ni talented. Byk lagi kena belajar especially bab baking. Masih amatur. Hahaha...suka ngan kabhi kushi ker??? Dalam hindi numbers, yang paling fav love is that 2 songs je.
Again, thanks for accepting the award..keep rocking! :D

mokwonik said...

to love;
tak pe love, mokwo memang suka promo blog yg bagus2 nih!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...