Pages

Sunday, November 14, 2010

JOm berkenalan : Khas buat blogger baru

salam buat semua pembaca budiman.....sebelum mokwo buat entri masak2, mokwo nak paste kan about this entry...mokwo rasa semua orang kenal deh akan  orang nih...selalu bertandang kat rumah nak Ben nih...tapi hanya sebagai silent reader ajerr

tertarik mokwo nak sertai sebb mokwo nak berkenalan dgn   blogger2  yg pasti begitu ramai kat luar sana...mcm2 pesyen dan perangai ada.....dan yg lebih penting mokwo nak berkongsi dgn berbagai2 ilmu yg ada pd mokwo dan yg ade pada kalian semua

justeru itu , mokwo berharap persahabatan maya ini akan memberi manfaat kepada semua pihak!
salam silaturrahim buat semua!!!

kapada sesiap yg berminat nak join, silalah ke laman Ben Ashaari sendiri

17 comments:

nur said...

salam kenal dari blog ben n follow u
ALL IN ONE
ALL IN CONTEST

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

guling2 jap kat blog ni (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

known as shed cepet said...

salam kenal..
salam singgah..
dah follow dah..
pas ni boleh main masak2
hee~

Siti Nizam Samsudin said...

salam perkenalan, singgah dari blog BA :)

Ainismaira said...

Last blog for today.. Salam perkenalan ^_^

Tok Esah said...

salam perkenalan dr tok esah..

jgn segan silu jenguk tok ye..
merungkai cinte pertama tok esah, sini

http://taq6889.blogspot.com/2010/11/merungkai-cinta-pertama-tok-esah.html

eeina said...

salam kenal..
da follow..

follow me back ya =)

♥ kyu said...

blogger baru here!
salam kenal

jom ke baca blog kyu =)
Memilih nama bayi menurut Islam. Nama korang ada makna tak?

Mas said...

hai... salam perkenalan ye :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenalan dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

mokwonik said...

salam semua..terimakasih kerana sudi ziarah ke dapur mokwo...yg dah terguling pun ade...mokwo harap dpt buat ziarah balas semula..dah minum ke lum tuh semua??

moklong said...

penat x mokwo duk layan tetamu yg dtg tuh. jgn lupa minum petangnya lebihkn sket pd kebiasaaan. kan x ckup plk nk mjamu tetamu. :)

Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan daripada zila

happy blogging ya !

:)

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy

http://haniz-eyecandy.blogspot.com

norh said...

salam perkenalan :)

PiKOk said...

Salam kenal dari Pikok..
selamat berblog..:D

deefaLya~ said...

follow awk. happy blogging~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...