Pages

Saturday, January 8, 2011

Moist Banana cake...breakfast utk Along Hadi

hari nih mokwo boleh menarik nafas lega..selesai sudah satu kerja..along  Hadi dah selamt pokwo hantar ke sekolah nye..walaupun pada awal pendaftaran ada sedikit berlaku kekecohan dan kesilapan teknikal dari pihak sekolah,...tapi Alhamdullilah, Along Hadi adalah antara student yg terawal selesai...sudah siap sedia bersantai..menunggu nak masuk waktu Zohor...ikutkan hati nak hantar Along Hadi selewat yg boleh..tapi Pokwo menegah...kata Pokwo " let him take his own sweet time to settle himself..mentally n physically"...hemmm u gotta point there pokwo!!!

along sebelum masuk asrama...d mawi wannabe!!


tapi cuma mokwo terkilan , mokwo tak dapat hantar Along di sebabkan masaalah kesihatan mokwo....haiiiyaaah...i'm missing all d action loooor!! breakfast pun mokwo hanya buatkan Along Hadi milo n banana cake ajerrr....Along makan dan minum tanpa merungut apa pun..bertuah tul anak ku ini!!! hemmm sunyi lah pulak umah nih....'pak lawak' dah balik kampung...


nih gambo last year punya...

kalau dulu mawi sekarang rap lah pulakkkk! macam2 Si Along!

by the way...mokwo akan post kan resepi moist banana cake yang mokwo buat in the next post yek!! sedap tul...sejuk jek masuk anak tekak...tapi mokwo nak buat measurement timbang metrik dulu!! gambo pun belum update lgik!

 so...daaaa!

2 comments:

kak Erna said...

salam mokwo..gun cawan pun ok..senang nak ikut..
tengah rajin ni..kalau bajan2nya senang boleh buat..

mokwonik said...

to erna:
memang mokwo guna cawan..tapi cawan mokwo nih kecik skit..takut tak sama dgn org lain punya..sat gi org lain buat tak jadi..wat naya ajerr!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...